Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Λοιπόν έχουμε και λέμε.
1. Οι πολιτικοί διώχνουν τους έλληνες από την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή θέλει να διώξει τους ξένους.

2. Οι πολιτικοί έχουν παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε ξένους, επίσης έχουν δώσει και γη σ’ αυτούς (Ίμια, Κύπρο). Η Χρυσή Αυγή θα προστατέψει με νύχια και με δόντια κάθε ελληνικό.

3. Οι πολιτικοί αυξάνουν τους μισθούς τους. Η Χρυσή Αυγή θα δίνει τους μιστούς των βουλευτών της στην πατρίδα και το πρώτο που θα κάνει μπαίνοντας στη Βουλή, είναι να ζητήσει να παίρνουν οι βουλευτές για μηνιάτικο όχι οχτώ χιλιάδες αλλά το μιστό ενός μέσου βαθμού δημόσιου υπάλληλου.

4. Οι πολιτικοί κλέβουν για δεκαετίες το Δημόσιο χρήμα ώσπου μας έφτασαν όπου είμαστε τώρα. Η Χρυσή Αυγή θα βάλει στη φυλακή τους κλέφτες.

5. Οι πολιτικοί είναι «μνημονιακοί». Η Χρυσή Αυγή είναι βαθιά και πλέρια «αντιμνημονιακή».

6. Οι πολιτικοί λένε τους ΧΑ χιτλερικούς. Οι ΧΑ, όταν ο λακές του κεφαλαίου Ευαγγελάτος τους λέει ότι ο Χίτλερ ήτανε χασάπης, απαντάνε πολύ σωστά ότι πολλοί είναι οι χασάπηδες στην ιστορία και όσο για τον Χίτλερ, ότι θα κριθεί από την ιστορία.

7. Ο φασίστας Ευαγγελάτος ονομάζει τη Βουλή «ναό της Δημοκρατίας». Ο Βουλευτής της ΧΑ του απαντάει: Αυτό το άντρο της διαφθοράς ναός Δημοκρατίας; Τέτοιαν ιδέα έχεις για τους ναούς;

8. Η ΧΑ λέει τα κανάλια της τιβί πορνοκάναλα.

9. Η ΧΑ λέει ότι θα φτιάξει τους «Γιατρούς με Σύνορα», δηλαδή γιατρούς που δεν θα γιατρεύουν άγνωστους ανθρώπους άγνωστων χωρών, αλλά πρώτα τους άπορους έλληνες που πεθαίνουν αβοήθητοι στους δρόμους.

10. Η ΧΑ τα τρόφιμα και τα παιχνίδια που μαζεύει για τους φτωχούς, δεν τα δίνει στην Εκκλησία, τον μεγάλο και διεφθαρμένο φαγάνα, αλλά τα μοιράζει η ίδια στους φτωχούς.

Ποιος λογικός άνθρωπος θα κατηγορήσει τους Χρυσαυγίτες; Ποιος δε θα έδινε δέκα στη ΧΑ και μηδέν στους πολιτικούς; Όσο για μένα, συζητάω μόνο το πρώτο από τα δέκα σημεία. Για τα άλλα εγκρίνω και επαυξάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου