Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ-ΚΑΝΈΛΛΗ 5-0

ΓΙΑΤΡΟΊ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ

Τους έλληνες τους σώσαμε,
πάμε και για τους ξένους!
Να σώζει-τι τα θέλετε…-
η μοίρα είναι του Γένους!


Γιατροί του κόσμου οι έλληνες!
Τι πρόοδος η χώρα!
(Μ' από άλλα κι αν τους γιάτρεψαν,
...τους εκολλήσαν ψώρα…




ΚΑΝΈΛΛΗ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΆΚΟΣ, ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ
Ντροπή στην Κανέλλη και στο ΚΚΕ!
Βγαίνει στα κανάλια βγάζοντας λόγους για το δίκιο της στην υπόθεση με τον Κασιδιάρη.
Ντροπή και σε όσους την ακούνε!
Βγαίνει στο ΣΤΑΡ τη Δευτέρα το μεσημέρι και μιλάει για ώρες και κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας και…και…
Και κανένας από το «πάνελ» (νέοι και νέες δημοσιογράφοι) δεν τολμάει να ψελλίσει καν: «Κυρία (αν και δεν είναι κυρία πια η Κανέλλη) Κανέλλη, εσείς δεν τον χτυπήσατε πρώτη όπως όλη η Ελλάδα είδε;»

«Δε χτυπάνε γυναίκες!», δήλωσε η «κυρία» Κανέλλη. Και κανείς δεν τόλμησε να τη ρωτήσει: «Οι γυναίκες επιτρέπεται να χτυπάνε;»

Πώς να μην είναι κανείς με το μέρος των ΧΑτών που απάντησαν στους δημοσιογράφους όταν τους ρώτησαν κάτι: «Όταν μάθετε να λέτε την αλήθεια τότε θα σας απαντήσουμε»... Αισθάνομαι ηδονή να το ακούω αυτό από εκπροσώπους κόμματος! μιας και ούτως ή άλλως οι τέτοιες ρήσεις των «απλών ανθρώπων», του «κόσμου», του «κοσμάκη», των «πολιτών», των «τηλεθεατών» κλπ (και ποτέ του Λαού), δεν ακούγονται…
Καυτηρίασε η «κυρία» Κανέλλη το να περπατάει ο Κασιδιάρης με άντρες  γύρω του «μη και τον χτυπήσει κανείς»!.. Μωραίνει Κύριος…Μα τι κάνουν και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί-δεν έτυχε να τους έχει δει η «κυρία» Κανέλλη να περπατάνε φαίνεται…

Ντροπή και στην Παπαρήγα! Που δε βγαίνει να πει την αλήθεια!

Και πολύ ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΧΑ για όσα είπε για τον πρωθυπουργό και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που του τηλεφώνησαν. Ο Θεός της Αλήθειας ας τους δίνει ψήφους και δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου