Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ ΚΑΝΈΛΛΗ, ΔΟΎΡΟΥ ΣΎΡΙΖΑ

ΣΎΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΟΎΡΟΥ
Άκουσα τη Δούρου να λέει σήμερα ότι την ανησυχεί πως ο κόσμος λέει «καλά τους έκανε ο Κασιδιάρης».
Γιατί το λέει άραγε; Δεν ξέρει ότι ο λαός διψάει να δει τους πολιτικούς να πληρώνουν για όσα του έκαναν; Ύπνο βαθύ κοιμάται και η Δούρου μαζί με όλους τους άλλους πολιτικούς; Γιατί όχι-γιατί να διέφερε αυτή από τα άλλα σκυλιά;Όταν μάλιστα τα «κανάλια» την υποστηρίζουν; Άραγε δεν της περνάει από το μυαλό ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο κανάλια και πολιτικοί, που αλληλοπλουτίζουν, αλληλοϋποστηρίζονται και αλληλοεπαινούνται; και βέβαια δεν της περνάει. ξεκομμένη από το Λαό τραβάει κι αυτή μαζί με τους άλλους το δρόμο του χαμού της.

Ακόμα την ενόχλησε που ο κασιδιάρης είπε μπουρδέλο τη Βουλή. Μήπως θα προτιμούσε η κυρία Δούρου να την έλεγε πορμείο; Μήπως χαμαιτυπείο; Μήπως πορνόσπιτο; Μήπως απλά «σπίτι»; Ή οίκο ανοχής; Ή «κόκκινα φανάρια»; Ας μας το πει η κυρία Δούρου για να το λέμε όπως της πάει.




ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΛΛΗ
Τώρα κατάλαβα πώς μπορεί η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία: όπως μέσα μου γκραμίστηκε όλο το κουμουνιστικό οικοδόμημα μετά από την πανελλήνια μικροπρέπεια ΚΚΕ και Κανέλλη να παρουσιάζεται από κανάλι σε κανάλι σαν το θύμα της επίθεσης του Κασιδιάρη ενώ είναι ο θύτης.
Όλα κανείς τα καταλαβαίνει περνώντας τα χρόνια, αρκεί να ζήσει αρκετά γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου