Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΤΈΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉΣ ΠΕΡΙΌΔΟΥ

ΤΈΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉΣ ΠΕΡΙΌΔΟΥ

Πάει και η προεκλόγική περίοδος. Μας χάρισε μερικές ευχαριστήσεις.
Πρώτα την ελπίδα ότι ο Τσίπρας θα έφτιαχνε κράτος. Λίγο κράτησε όμως. Τα χάλασε όλα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.
Είχαμε όμως άλλα καλά.
Την Κανέλλη να τις τρώει από τον Κασιδιάρη. Που πλην της ευχαρίστησης της στιγμής, αφήνει και την πιθανότητα να σταματήσουν οι καρακάξες κυρίες να ωρύονται από τιβί-μαζί και η Δούρου. Η Χρυσή Αυγή μόνο αν αυτό καταφέρει, θα έχει κανει την αρχή για μια αξιοπρεπή τηλεοραση όσον αφορά στα πολιτικά.
Είδαμε τους τηλεπαρουσιαστές να παίρνουν το μέρος των Συριζαίων πια και τους πασόκους (Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη κυρίως) να διαμαρτύρονται στους τηλεπαρουσιαστές γιατί τους αγνοούν! Μέλι φάγαμε. Δηλαδή αυτοί οι ίδιοι μας το έδωσαν με τις διαμαρτυρίες τους. Αν κάθονταν αδιαμαρτύρητα εκεί που τους αξίζει, δηλαδή αν δέχονταν αξιοπρεπώς την κατάντια τους, κανείς δεν θα γελούσε μαζί τους. Όμως…
Είδαμε ένα αριστερό κόμμα να φτάνει στα πρόθυρα της εξουσίας. Πότε θα το ξαναδούμε;
Είδαμε τη Νέα Δημοκρατία να γίνεται όλο και περισσοτερο αυτό που είναι, παίρνοντας στις τάξεις της φασίστες πιο μεγάλους από όσους είχε μέχρι τώρα. Μπαίνουν μερικά πράγματα στη θέση τους.
Είδαμε την Παπαρήγα φοβισμένη για το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές.
Θαυμάσαμε τη Χρυσή Αυγή να λέει αλήθειες που μέχρι τώρα δεν τις είχαμε ακούσει από κανένα κόμμα. Αλήθειες για το περιστατικό κανέλλη-Κασιδιάρη, αλήθειες για τον πρωθυπουργό και για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλήθειες για τη Βουλή (μπουρδέλο), για τους βουλευτές. Και υποσχέσεις ότι και μέσα στη Βουλή τα ίδια θα κάνουν και θα λένε. Λέγοντας όλα αυτά και ακούγοντάς τους έπαψα να έχω το κόμπλεξ πως είμαι ο μόνος που σκέφτομαι έτσι για Βουλή, βουλευτές, πρωθυπουργούς, πρόεδρο δημοκρατίας κλπ. Ας είναι καλά.
Είδαμε για μια φορά την Ευρώπη και το Διεθνές Κεφάλαιο να μην έχουν στο τσεπάκι τους τα αποτελέσματα των εκλογών μας. Μαγάλη ευχαρίστηση και μια τιμητική πρωτιά μας.
Είδαμε τον Τσοχατζόπουλο στη φυλακή!
Ξεβρωμίσαμε από τα πασοκικά καθάρματα που μας πίνανε το αίμα (π. χ. Ρέπα!), από φασίστες (σαν τους προέδρους της Βουλής Πετσάλνικο και Κακλαμάνη), από τον ηλίθιο ΓΑΠ, που αποτελείωσε το κόμμα του.
Είδαμε τον «μακελλάρη» Λοβέρδο να μην τον υπολογίζει κανείς πια.
Για όλες αυτές τις ευχαριστήσεις που μας έδωσε, καλή ήτανε η προεκλογική περίοδος που σήμερα τελειώνει.

Και τώρα τα αυριανά αποτελέσματα των εκλογών από σήμερα:
ΣΎΡΙΖΑ: 28
ΝΔ: 27
ΑΝΕΞ. ΕΛΛ.: 7
ΔΗΜΑΡ: 9
ΧΡ. ΑΥΓΉ: 8
ΚΚΕ: 5
ΤΖΉΜΕΡΟΣ: 2
ΛΑΌΣ: 2
ΟΙΚΟΛ.: 2
ΠΑΣΟΚ: 8
ΛΟΙΠΟΊ: 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου