Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ας φτύσω κι εγώ το κράτος με την καινούργια αυτή, πραγματικά «χρυσή» ευκαιρία που μου δίνει.

Α.
ΧΑ και άλλα κόμματα

Η ΧΑ είναι επίσημα αποκλεισμένη από όλα τα κόμματα και τα κανάλια πριν και μετά από τις εκλογές της 6 Μάη.
Πεντακόσες χιλιάδες λαού αγνοούνται επιδεικτικά από την «κυβέρνηση», τα «κόμματα», τις «τηλεοράσεις».
Είναι αυτή Δημοκρατία;
Και πώς αλλιώς αν όχι όπως ο Κασιδιάρης θα αντιδράσει ο αποκλεισμένος από παντού;

Β
Το επεισόδιο

Η Κανέλλη βρίζει τον κασιδιάρη με τη λέξη «φασισταριό». Μετά από αυτό ο Κασιδιάρης την αποκαλεί «κομούνι».
Όλοι οι συζητητές στα κανάλια και αλλού δεν αναφέρουν το: «φασισταριό» παρά μόνο το: «κομούνι». (ΔΗΜΑΡ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗΣ (αλήθεια παρεμπιπτόντως γιατί ο Καρατζαφ. δεν προφέρει καλά τα ονόματα και λέει κατ’ επανάληψη «Πελτσάνικος αντί Πετσάλνικος, Κατσιδιάρης αντί Κασιδιάρης, δικτάκτωρ αντί δικτάτωρ;), ΣΎΡΙΖΑ, ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ (παρών στο επεισόδιο!!!!), ΜΆΝΔΡΟΥ, ΕΥΘΥΜΊΟΥ και άλλοι που δεν είδα). Και λένε ότι "η Κανέλλη δεν προκάλεσε".

Η Κανέλλη χτυπάει με την εφημερίδα τον Κασιδιάρη.
Αυτό ή αποσιωπάται από τους παραπανω ή γίνεται «ήθελε να προλάβει τον Κασιδιάρη να κάνει και κάτι άλλο» και άλλα τέτοια ωραία!!!
Κατά τον Δελατόλα η Κανέλλη απλά χτύπησε στο πρόσωπο τον Κασιδιάρη λέγοντάς του «άντε από δω ρε», κάτι που κατά τον Δελατόλα δεν είναι προσβολή ή πρόκληση!!!

Ο Κασιδιάρης αντιδρά στην προσβολή αυτή της προσωπικότητάς του χτυπώντας την Κανέλλη.
Αυτό για τους παραπάνω γίνεται «η Κανέλλη δέχτηκε απρόκλητη επίθεση» !!!

Η Δούρου λέει στον Κασιδιάρη ότι οι ΧΑτες «θα πάνε την Ελλάδα πεντακόσα χρόνια πίσω».
Δεν ξέρω τι ειπώθηκε ακριβώς πριν, όμως η ατμόσφαιρα ήτανε τέτοια που αυτή η κατηγορία χρεώθηκε σαν σπίθα στο μπαρούτι της συζήτησης. Δεν είμαι νομικός, όμως από όσα είδα κρίνω πως η πλάστιγγα του δίκιου γέρνει και εδώ υπέρ του Κασιδιάρη που της έριξε το νερό.
Πάνω σ’ αυτό: Οι «πολιτικοί» μας μας έχουν συνηθίσει να τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν βρισιές μεταξύ τους. Τι να κάνουμε αν κάποιος είναι ασυνήθιστος στα καραγκιοζίστικα όσο και παραπλανητικά και καταστροφικά αυτά καμώματα και δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του; Θα δικάσουμε αυτόν ή με την ευκαιρία θα μάθουμε τους πολιτικούς να φέρονται πολιτισμένα;
Ακόμα: Κυρία Δούρου, έχετε αφήσει σεις και οι υπόλοιποι διακόσοι ενεννήντα εννιά περιθώρια για «πίσω» στην Ελλάδα;

Για όλα τα παραπάνω μόνον η Χρυσή Αυγή με την ανακοίνωσή της λέει την αλήθεια για το πώς έγιναν!!!

Ο Ευθυμίου εκθειάζει την «αξιοπρέπεια» της Κανέλλη και της Δούρου-δηλαδή αξιοπρέπεια κατά τον Ευθυμίου σημαίνει να λες «φασισταριό» και «πουσταριό» τους συνομιλητές σου, να τους χτυπάς στο πρόσωπο με την εφημερίδα και σε έξαλλη κατάσταση να τους λες ότι θέλουν να πάνε την Ελλάδα πεντακόσα χρόνια πίσω, έτσι, χωρίς όχι μόνο να το αιτιολογείς, αλλά και να είσαι βέβαια ότι όλοι οι άλλοι παρευρισκόμενοι συμφωνούν μαζί σου (γιατί άραγε;)

Ο Κουβέλης λέει ότι πρέπει να δικαστούν (οι της ΧΑ) και για ό,τι άλλο έχουν κάνει.
Να μη δικαστούν και οι κλέφτες βουλευτές κύριε Κουβέλη-δηλαδή όλοι οι βουλευτές;

Η Γεννηματά: «Θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα…»
Αφήσατε τίποτα ακατάστρεπτο κυρία Γεννηματά εσείς και οι υπόλοιποι διακόσοι ενενήντα εννιά; Το μόνο όρθιο είναι οι καταστροφείς (εσείς) σ’ αυτή τη χώρα. Έτσι, συμφωνώ μαζί σας.

(Καθώς βλέπω γράφοντας, με μεγάλη επιμέλεια οι ειδικοί έκοψαν από το βίντεο που προβάλλεται στα δελτία των οχτώ, το χτύπημα του Κασιδιάρη με εφημερίδα από την Κανέλλη)

«Φοβάται» ο Κασιδιάρης, λένε οι ελεεινοί των καναλιών, και δεν παρουσιάζεται στις Αρχές… Και ο πολύς παρουσιαστής των εφτά του ΣΚΆΪ λέει πως ο Κασιδιάρης δε σέβεται το νόμο.
Ποιο νόμο; Εκείνον που αφήνει ατιμώρητους τους κλέφτες δισεκατομμυρίων πολιτικούς και συλλαμβάνουν εκείνους τους πολίτες που χρωστάνε στο Δημόσιο τρακόσα ευρώ;

Γ.

Ύστερα από αυτά εγώ ο ακροδημοκράτης θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.
Λέω ένα μεγάλο μπράβο στον Κασιδιάρη και εύχομαι να μπούνε στη Βουλή οι ΧΑτες και να βάλουνε στη θέση τους τους βουλευτές-δηλαδή ή στη φυλακή με τις τσέπες άδειες, ή στον τάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου